top of page

diensten

VISUALISEREN

IMG_6766.jpg
IMG_1351.jpg

Het gezegde ‘Een beeld zegt meer dan 1000 woorden’ is niet voor niets een bekende uitspraak. Het menselijke brein verwerkt beelden vele malen sneller dat tekst. Beelden hebben de kracht om de meest complexe materie verzichtelijk weer te geven. Het is niet voor niets dat steeds meer (bedrijfs)communicatie verloopt via platforms waar visuele content centraal staat.

Daarnaast leidt het gebruik van beelden tot andere gesprekken dan je gewend was. Beeld verduidelijkt verbanden, uitspraken, patronen en gevoelens. Zakelijk tekenen wordt ingezet als middel om nieuwe perspectieven te ontdekken en een ander gesprek te voeren. Het helpt je je werk efficiënter en innovatiever uit te voeren: een vaardigheid die van de dag onmisbaar is.


Nuala brengt processen in beeld en kan ingewikkelde (beleids)concepten vertalen naar beeld. Ook maakt zij ‘visuele notulen’ van jouw bijeenkomst, meeting of congres. Met een combinatie van woord en beeld geeft zij beeld aan verhalen zowel mensen die het verhaal kennen als mensen die nog in het verhaal moeten stappen. Tenslotte geeft zij geregeld samen met haar teken-partner-incrime Vanessa Duterloo van Kwarts Advies in-company en open trainingen en workshops Bouwen met Beeld. Zo leer je in korte tijd je eigen woorden, projecten en verhalen naar beeld te vertalen!

Voorbeelden en eerdere projecten:

  • als grafisch facilitator voor het innovatielab Voor de Oogst van Morgen;

  • als grafisch facilitator (en adviseur) mede vorm gegeven aan de veranderopgave rondom de

  • omgevingsvisie binnen gemeente Bernheze;

  • als grafisch facilitator (on- en offline) opdrachten verricht voor Van Neynsel, Ministerie van Algemene Zaken, Design Week @ School, diverse gemeenten zoals ’s-Hertogenbosch, Roerdalen, Bernheze en Renkum, Avans Hogeschool, SBO de Kans, Burgemeester de Vlugtschool, etc.

IMG_7735.jpg

Meer bekijken? Dat kan!

bottom of page