top of page

over mij

NUALA BURNS

We leven in een tijd waar verandering de enige constante is. Meebewegen met die steeds veranderende wereld is voor veel organisaties een uitdaging. Een uitdaging die flexibiliteit maar ook aandacht vraagt. Door ruimte te geven aan vernieuwing, handvatten te bieden om verandering in gang te zetten en mensen te laten ontdekken wat hun meerwaarde is in een veranderende wereld, kunnen organisaties deze uitdaging aan. Duurzame verandering komt niet zomaar op gang. Een frisse blik en vernieuwende werkwijzen kunnen je dan nét dat zetje geven die je nodig hebt om nog innovatiever aan de slag te gaan. En dat is precies waar Nuala bij kan helpen!

IMG_1582.jpg
IMG_6766.jpg

Nuala Burns is gespecialiseerd in het trainen, faciliteren en begeleiden van ontwikkel- en veranderprocessen op creatieve wijze. Zij werkt voornamelijk voor overheids- en onderwijsinstellingen waar ze in de rol van procesbegeleider, facilitator en/of adviseur complexe opleidings- of organisatievraagstukken oppakt. Dat doet ze door te verbinden, te trainen, tools aan te reiken en ruimte te scheppen voor ontwikkeling en verandering. Het begeleiden van processen steekt zij in op innovatieve wijze. Van korte trajecten zoals het faciliteren van teamdagen of het geven van trainingen en workshops tot langere trajecten zoals het opzetten van ontwikkelroutes binnen organisaties. De vraag achter de vraag en het gewenste resultaat zijn bij Nuala altijd leidend. En voor elk vraagstuk dus ook een aanpak op maat.

Zij begon haar carrière als beleidsmaker en innovator binnen de overheid. Daarna maakte zij de stap naar het onderwijs als docent creatief denken binnen de opleiding Business Innovation van Avans Hogeschool. Op dit moment werkt zij als zelfstandig ondernemer en traint, visualiseert, faciliteert en begeleid zij processen. Door jarenlange ervaring weet Nuala wat in de praktijk werkt, hoe je effectieve programma’s maakt en hoe je mensen meeneemt. Zij werkt vanuit een creatieve en interactieve insteek, waarbij ze o.a. Theory U, Creative Problem Solving, design thinking, grafisch faciliteren/zakelijk tekenen en LEGO® SERIOUS PLAY® inzet.

Nuala studeerde Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (Avans Hogeschool Den Bosch, 2002-2006), Sociologie (Universiteit van Utrecht, 2006-2008) en Opleidingskunde HBO (NCOI Opleidingen, 2013-2014). Daarnaast is Nuala gecertificeerd facilitator in de LEGO® SERIOUS PLAY® methode sinds 2014, volgde ze in 2008 de basis- en facilitatorstraining Creatief Denken en in 2011 een basistraining en in 2016 een advanced training in Theory U en heeft ze tussen 2015 en 2020 diverse opleidingen gevolgd op het gebied van zakelijk tekenen, visual thinking en generative scribing.

De vraag en het gewenste resultaat zijn bij Nuala altijd leidend. Haar manier van werken kenmerkt zich door leren door te doen: observeren, experimenteren en kleine successen opschalen. Of dat nu gaat om het begeleiden van een (langdurig) verandertraject of inzet van (korte) workshops of heidagen. Afhankelijk van de vraag en de wens creëert zij passende oplossingen op maat!


Meer weten of gewoon eens een (online of offline) kop koffie drinken? Bel 06-48194827 of mail naar nualaburns@gmail.com.

bottom of page