top of page

diensten

ADVISEREN

IMG_1513.jpg

Maatschappelijke vraagstukken worden steeds complexer.

 

Steeds vaker ben je als organisatie slechts één van de schakels in het grotere geheel en kan je alleen niet komen tot de oplossing. Meebewegen in die verandering of de verandering (mede) vorm geven is een uitdaging.

 

Door echter bewust aandacht te schenken aan deze veranderende wereld, de juiste randvoorwaarden te scheppen en passende tools te bieden, kom je en blijf je in beweging. Die beweging in gang zetten kan ik als geen ander.

 

Ik help weerbarstige vraagstukken behapbaar maken door te observeren, te experimenteren én kleine successen op te schalen.

Voorbeelden en eerdere projecten:

  • als adviseur en grafisch facilitator mede vorm gegeven aan de veranderopgave rondom de omgevingsvisie binnen gemeente Bernheze;

  • als hoofdfacilitator en programmamaker voor De Zorgzame Stad: een leerprogramma ter ondersteuning en professionalisering van Bossche sociale initiatieven;

  • gedurende drie jaar hoofdtrainer en coach in regio Noord-Oost-Brabant geweest van het succesvolle landelijke programma ZomerOndernemer waarbij ondernemende jongeren in de zomerperiode in zes weken een eigen zaak opzetten (www.zomerondernemer.nl)

nuala burns foto.png

Meer bekijken? Dat kan!

bottom of page