top of page

diensten

FACILITEREN

61d8c6c0-9c73-4a10-a576-f1025f78fe9c.jpg

Teambijeenkomsten vormgeven, heidagen voorzien van een goede flow, een kick-off van een inhoudelijke proces om alle belanghebbenden mee te nemen in jouw missie: het faciliteren van een goed proces is een kunst an sich. Voor een goed uitgedacht programma met passende werkvormen ben je bij Nuala aan het goede adres.

 

Of je nu als organisatie je missie en visie uit wil denken, voor een inhoudelijk onderwerp een brainstorm wil organiseren of met verschillende partners innovatieve ideeën wil creëren tijdens een hackathon: Nuala heeft veel ervaring met het begeleiden van werksessies, team- en heidagen en andere bijeenkomsten. En mocht de opdracht meer handen vergen: ze werkt samen met verschillende ondernemers die graag hun expertise en kennis inzetten om van jouw bijeenkomst een geslaagde ervaring te maken.

 

Tijdens een intake worden jouw verwachtingen en het gewenste resultaat in kaart gebracht. Vandaar uit wordt een programma bedacht dat past bij jouw wensen, de deelnemers en het onderwerp. Leidt het proces tijdens de dag tot andere inzichten? Flexibiliteit en improvisatie zijn Nuala eigen waardoor ze goed kan inspelen op de situatie die ontstaat.

Zij werkt vanuit een creatieve en interactieve insteek, waarbij ze o.a. Theory U, Creative Problem Solving, design thinking, grafisch faciliteren/zakelijk tekenen en LEGO® SERIOUS PLAY® inzet om te komen tot een interactief programma.

 

Voorbeelden en eerdere projecten:

  • het jaarlijks terugkerende internationale leertraject u.lab hub host programme voor het begeleiden van transformaties binnen teams en organisaties (en daarmee ook trainingen verricht in Schotland en Noord-Macedonië); 

  • als facilitator online en offline processen begeleid en als trainer workshops en trainingen verzorgd binnen o.a. Provincie Noord-Brabant, Waterschap Aa en Maas, gemeenten Oss, Bernheze, Veldhoven, Oisterwijk, Boxtel, Leiden en Eindhoven, Hendriks Bouw, Fontys, Avans Hogeschool, etc.;

IMG_6269.jpg

Meer bekijken? Dat kan!

bottom of page