top of page

cases

EERDERE PROJECTEN

IMG_1511.jpg

Naast mijn brede ervaring als maatschappelijk werker, socioloog en opleidingskundige binnen de overheid en het onderwijs, heb ik inmiddels ook al vele projecten als zelfstandig ondernemer gedraaid. Van korte opdrachten zoals het begeleiden van werksessies, visualiseren van complexe materie en trainen van groepen, tot lange trajecten zoals het opzetten van een trainingsprogramma voor jonge ondernemers, het creëren van hackatons, het adviseren rondom samenwerking binnen de omgevingsvisie en het vormgeven van leerprogramma’s voor sociaal ondernemers. Lang of kort, mijn werkwijze kenmerkt zich door maatwerk, creativiteit en samenwerken met de opdrachtgever(s).

Een kleine greep uit mijn eerdere werk:

  • gedurende drie jaar hoofdtrainer en coach in regio Noord-Oost-Brabant geweest van het succesvolle landelijke programma ZomerOndernemer waarbij ondernemende jongeren in de zomerperiode in zes weken een eigen zaak opzetten (www.zomerondernemer.nl)

  • als facilitator online en offline processen begeleid en als trainer workshops en trainingen verzorgd binnen o.a. Provincie Noord-Brabant, Waterschap Aa en Maas, gemeenten Oss, Bernheze, Veldhoven, Oisterwijk, Boxtel, Leiden en Eindhoven, Hendriks Bouw, Fontys, Avans Hogeschool, etc.;

  • als grafisch facilitator (on- en offline) opdrachten verricht voor Van Neynsel, Ministerie van Algemene Zaken, Design Week @ School, diverse gemeenten zoals ’s-Hertogenbosch, Roerdalen, Bernheze en Renkum en onderwijsinstellingen zoals Avans Hogeschool, SBO de Kans, Burgemeester de Vlugtschool, etc.

bottom of page