top of page

diensten

TRAINEN

bfdece7c-435d-4888-8467-a42e5168e299.jpg

Staat jouw organisatie voor een uitdaging en wil je je medewerkers in de juiste mindset brengen en praktische tools meegeven?

 

Voor verschillende organisaties heeft Nuala leertrajecten en meerdaagse trainingen ontworpen en uitgevoerd. Van een opleidingstraject over de veranderende rol van de overheid voor provincie Noord-Brabant, een training over het leren faciliteren van veranderprocessen voor de waterschappen en andere overheden tot modules om competenties van innovators te versterken op Avans Hogeschool.

 

Onderwerpen variëren van veranderkracht en creatief denken, theory U en visual harvesting tot persoonlijke effectiviteit, teamrollen en groepsdynamica. Afhankelijk van de vraag en het resultaat waar je als organisatie naar op zoek bent creëert Nuala een training op maat.

 

Waar kan en wenselijk doet ze dit in samenwerking met (en met een mede-trainer van) de organisatie in kwestie zodat de kennis en vaardigheden intern kunnen landen. Een ivestering voor de toekomst dus!

Voorbeelden en eerdere projecten:

  • als grafisch facilitator en mede-facilitator een online driedaags (Engels) innovatieprogramma gedraaid voor Siegwerk (over Theory U, design thinking e.a. tools en veranderframeworks) ▪ als hoofdtrainer (samen met Simoon Fransen) een groep van 27 Waterschappers getraind om creatieve processen en hacketons te begeleiden;

  • als trainer online en offline processen begeleid en als trainer workshops en trainingen verzorgd binnen o.a. Provincie Noord-Brabant, Waterschap Aa en Maas, gemeenten Oss, Bernheze, Veldhoven, Oisterwijk, Boxtel, Leiden en Eindhoven, Hendriks Bouw, Fontys, Avans Hogeschool, Kadaster, etc.;

IMG_2351.jpg

Meer bekijken? Dat kan!

bottom of page