top of page

diensten

WAT KAN IK VOOR JOU BETEKENEN?

Nuala Burns Creatieve Procesbegeleiding is gespecialiseerd in het trainen, faciliteren en begeleiden van ontwikkel- en veranderprocessen op creatieve wijze.

 

Nuala werkt voornamelijk voor overheids- en onderwijsinstellingen waarbij zij in de rol van procesbegeleider, facilitator en/of adviseur complexe opleidings- of organisatievraagstukken oppakt.

Dat doet Nuala door te verbinden, te trainen, tools aan te reiken en ruimte te scheppen voor ontwikkeling en verandering.

Creativiteit en innovativiteit vormen daarbij de basis! Van korte trajecten zoals het faciliteren van teamdagen of het geven van trainingen en workshops tot langere trajecten zoals het opzetten van ontwikkelroutes binnen organisaties.

 

De vraag achter de vraag en het gewenste resultaat zijn altijd leidend. En voor elk vraagstuk dus ook een aanpak op maat!

visualiseren 1.png

Visualiseren

faciliteren.png

Faciliteren

trainen 2.png

Trainen

adviseren 1.png

Adviseren

MAATWERK

Valt jouw vraag niet onder één van deze kopjes? Of juist onder verschillende? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan kijken we samen naar jouw vraagstuk en maken we een plan op maat voor jou en/of jouw organisatie!

bottom of page