top of page

Jong talent start eigen bedrijf met ZomerOndernemer

Wat als iedere gemeente hun jonge inwoners de kans zou geven zich te ontpoppen tot ondernemer? Goed voor de persoonlijke ontwikkeling en de economie van de stad! In 11 regio’s in Nederland wordt dit al gedaan met het project ZomerOndernemer. En in Oss-Bernheze was het ook dit jaar weer een groot feest!


Dit jaar werkten 20 jonge ondernemers aan het verwezenlijken van hun droom: een eigen bedrijf beginnen. In juli volgde zij daartoe een intensieve training over ondernemen van drie dagen – gegeven door Dimitri van Gaal en mijzelf – en kregen zij tips van diverse gastsprekers. Tijdens vier terugkomdagen bezochten zij succesvolle Osse ondernemers. Tenslotte volgde een financiële check om ze ook in hun administratie bij te staan en vierden we hun vorderingen tijdens een feestelijke afsluiting.


Tijdens deze officiële ZomerOndernemer Oss-Bernheze 2017 Kick-Out hebben onze jonge ondernemers zich geweldig gepresenteerd op de ondernemersmarkt. Er werd gepitcht, teruggeblikt op het programma en de deelnemers ontvingen een certificaat. Ook werd de winnaar van deze editie bekend gemaakt. Aye Kari Soe van @lachomofficial werd door de jury gekozen om regio Oss-Bernheze te vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale in Zwolle op 5 oktober. Gefeliciteerd!

(Leuk feitje, oud deelneemster Floor van Bergen met littleflower.nl heeft ook deze huisstijl van mijn bedrijf ontworpen!)


Het was weer een eer om deze jonge ondernemers te mogen coachen. En het is mooi te zien hoe alle partners in Oss hun schouders onder dit project zetten: extra complimenten voor gemeente Oss, de Kracht van Oss en de Rabobank evenals alle partners die meewerken aan het neerzetten van een geweldig programma. Ik zou iedere gemeente het project ZomerOndernemer gunnen om zo jongeren in hun stad de kans te geven zich te ontpoppen tot ondernemers.


Meer weten? Check www.zomerondernemer.nl en hopelijk volgend jaar is Oss weer een 3e editie!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page