top of page

Hubhosting in Schotland

Wat een eer om in Schotland het eerste #ulabhubhost programme voor 50 mensen uit de hele wereld mede te faciliteren. Een onvergetelijke ervaring!


Komende september start voor de vierde keer de online training MITxU.lab. Hierin staat Theory U, een framework voor betekenisvolle verandering, centraal. Zoek je een basis om échte verandering voor mens, organisatie en maatschappij te creëren? Dan is dit een absolute aanrader!


Wat MITxU.lab de vorige keren zo krachtig maakten, was dat er naast de grote online community (wel 20.000 mensen!) in verschillende ‘hubs’ over de hele wereld samengewerkt werd aan echte verandering. Een combinatie van online leren en offline samenkomen.Deze beweging is de afgelopen twee jaar zo gegroeid, dat het idee ontstond een programma te creëren om mensen die hubs begeleiden – ofwel ‘hosten’ – klaar te stomen voor aankomende september. Na een paar maanden ‘prototypen’ was er op 22 – 24 juni in Edinburgh dit eerste #ulabhubhost programma. Een programma om te leren van en te werken aan de kunst van hubhosting. Het was een driedaagse die zowel deelnemers als facilitators niet snel zullen vergeten.


Ben je geïnteresseerd en durf je een reis der verandering aan? De inschrijving van MITxU.lab is nu gestart! Via deze link vind je alle informatie en kun je je aanmelden: http://bit.ly/2u3aQK0


Eerder hostte ik samen met een topteam een hub van meer dan 100 veranderaars in Brabant. Mocht je binnen je organisatie een hub willen starten? Of als organisatie de samenwerking op willen zoeken en een open hub organiseren? Laat het mij weten, ik help graag de beweging te vergroten om verandering teweeg te brengen.

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page