Ik ben Nuala Burns en ik ben gespecialiseerd in het trainen, faciliteren en begeleiden van ontwikkel- en veranderprocessen op creatieve wijze. We leven in een tijd waar verandering de enige constante is. Het zelf vormgeven aan verandering is voor veel organisaties een uitdaging. Een uitdaging die aandacht vraagt wil je er als organisatie morgen ook nog toe doen. Door ruimte te geven aan vernieuwing, handvatten te bieden om verandering in gang te zetten en mensen te laten ontdekken wat hun meerwaarde is in een veranderende wereld, kunnen organisaties deze uitdaging aan. Met passie, plezier en doorzettingsvermogen begeleid ik deze verander- en ontwikkelprocessen, om de wereld van morgen nét wat mooier te maken.

Ik geloof dat duurzame verandering op gang komt wanneer mensen leren kijken naar zichzelf en hun rol in het grotere geheel. Dit bewustzijn creëer je door mensen zelf te laten ontdekken wat nodig is om tot verandering te komen. Ik neem mensen mee, bied hen innovatieve tools en werk samen aan het creëren van het juiste klimaat voor een betere toekomst.

Door mijn opleidingen tot maatschappelijk werker, socioloog en opleidingskundige heb ik (theoretische) kennis over verandering en wat dat doet met de mens. Door jarenlange ervaring in procesbegeleiding weet ik hoe dat vorm te geven, wat in de praktijk werkt en hoe je mensen op een effectieve manier mee kan nemen.

Vormgeven van processen en verandertrajecten doe ik op creatieve en interactieve wijze, door middel van de inzet van Theory U, creative problem solving, LEGO® SERIOUS PLAY®, social media en beelddenken/ visual harvesting.

Voorbeelden van trajecten die ik eerder heb begeleid: opzetten van het leer- en verandertraject #UlabNB voor de provincie Noord-Brabant, sociale innovatie in de ruimtelijke ontwikkeling met @mozaiekbrabant, het begeleiden van heidagen en het geven van workshops en trainingen in veranderkracht en creatief denken.

De vraag en het gewenste resultaat zijn bij mij altijd leidend. Mijn manier van werken kenmerkt zich door learning by doing: observeren, experimenteren en kleine successen opschalen. Of dat nu gaat om het begeleiden van een (langdurig) verandertraject of inzet van (korte) workshops of heidagen.

Meer weten of gewoon eens een kop koffie drinken? Bel 06-48194827 of mail naar info@nualaburns.nl