Waarom Bouwen met beeld?

Werk je aan complexe projecten of processen? En heb je de wens jouw verhaal beeld te geven? Dan is ‘Bouwen met beeld’ iets voor jou.

Beelden hebben de kracht om zelfs de meest complexe materie overzichtelijk weer te geven. Het is niet voor niets dat steeds meer (bedrijfs)communicatie verloopt via platforms waar visuele content centraal staat zoals YouTube, Instagram en Pinterest.

Daarnaast leidt het gebruik van beelden tot andere gesprekken dan je gewend was. Het gaat over de essentie. Beeld verduidelijkt verbanden, uitspraken, patronen en gevoelens.

Omdat trainers Vanessa Duterloo en Nuala Burns de kracht van het werken en maken van beeld kennen uit eigen praktijk, hebben zij een training ontwikkeld die je helpt deze kracht ook te ontdekken.

Wat leer je tijdens een training Bouwen met beeld?

De trainingen van Bouwen met beeld zijn er in allerlei soorten en maten: twee dagen, een dag(deel), een uur: afhankelijk van wat jij of je organisatie wil leren. Wat wij verwerken in onze training:

– je leert snel in beelden denken;
– je leert te werken met grafische (teken)bouwstenen;
– je leert werken met verschillende materialen;
– je leert jouw idee of project visueel te maken (dagdeel of langer);
– je leert je verhaal sprekend opbouwen door inzet van storytelling en methoden als LEGO® SERIOUS PLAY® (twee dagen);
– en meer! Ons doel is je de juiste handvatten geven om jouw eigen verhaal, project of proces beeld te geven.

En verder nog…

Wil je dit ook leren? Houd deze site in de gaten voor nieuwe trainingsdata (in 2019 hebben we weer een tweedaagse training op 24 en 25 oktober) of abonneer je op onze nieuwsbrief. Daarin ook praktische tips & trucs en ander nieuws. Mocht je bij een bedrijf of organisatie werken en met meerdere collega’s visueel aan de slag willen? We geven de training ook op maat en in-company.

Heb je specifieke vragen? Mail ons op info@bouwenmetbeeld.nl of bel 06-48194827 (Nuala) of 06-43024234 (Vanessa).