Geef je verhaal beeld tijdens de open (en bijna gratis!) Teken-In bij S2M Den Bosch!

Heb je afgelopen jaar deelgenomen aan de training ‘Hier Tekenen!’ en wil je je stiften niet uit laten drogen? Heb je interesse in een volgende training maar twijfel je of het iets voor jou is? Of wil je een bekende kennis laten maken met de kracht van werken met beeld? Dan hebben wij een leuk aanbod voor je!

Wij, Bouwen met Beeld, organiseren een open Teken-In op donderdag 2 november van 14.00u tot 17.00u i.s.m. Seats2Meet Den Bosch. Tijdens deze Teken-In kun je aanschuiven wanneer het je uitkomt. Je kunt kennismaken met visueel werken, aan je eigen project gaan tekenen en/of samen met anderen werken aan hun opdracht. Vanessa en Nuala zijn er om je tips en feedback te geven. Neem je stiften en een onderwerp mee en sluit aan bij de Teken-In!

Wie? georganiseerd door Bouwen met Beeld (voorheen Hier Tekenen!) ofwel Vanessa Duterloo en Nuala Burns in samenwerking met Seats 2 Meet Den Bosch.
Wanneer? donderdag 2 november 2017 tussen 14.00u en 17.00u.
Waar? seats2meet op het centraal station van ‘s-Hertogenbosch.
Kosten? Tijd, inzet en een kleine eigen bijdrage van € 5 p.p. voor koffie & thee (contant of met Tikkie te voldoen).

We vinden het fijn om te weten of je aansluit. Check de voorwaarden en meld je aan via deze link! Tot 2 november bij Seats2Meet Den Bosch!

Disclaimer: deze open en bijna gratis Teken In is op basis van eigen inzet en nieuwsgierigheid. Het is geen (vervangende) workshop met tekenbasics. Wil je echt leren hoe je een visueel verhaal opbouwt? Kom dan naar één van onze trainingen!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *