IMG_4887Januari is alweer bijna voorbij, 2016 in volle gang. Waar ik naar uitkijk? Naast mijn ontdekkingsreis als zzp’er kijk ik ontzettend uit naar een nieuw MITxUlab dat in september 2016 van start gaat.

Wat is MITxUlab? Van september tot en met november 2015 deed de provincie Noord-Brabant mee aan #Ulab: samen met 45.000 mensen wereldwijd volgden we een online training over de veranderaanpak Theory U, aangeboden door het Amerikaanse MIT. Aanvullend organiseerde de provincie wekelijkse ontmoetingen. Met succes! Met meer dan 100 veranderaars in de Brabantse hub #UlabNB zetten we een veranderbeweging in gang. Samen met Jolanda Schneider, Monique Roosen, Simoon Fransen en Jonas Heffels, mag ik mij rekenen tot de founding members van dit bijzondere initiatief. Ik ben enorm trots dat ik deze beweging mede in gang heb kunnen zetten. Hoe we dat voor elkaar hebben gekregen? En wat hebben we precies gedaan? Dit alles kan je teruglezen in het online magazine dat we hebben gemaakt: als afsluiting van #UlabNB in 2015 en als inkijk voor wat er komen gaat in 2016. Ben je nieuwsgierig of wil je meer weten? Schroom niet om contact op te nemen!