Online!

img_4488-0

Dag provinciehuis; hallo nieuwe wereld! Met de brief in de hand is het nu toch écht definitief. In oktober heb ik besloten ontslag te nemen bij de provincie 🙂 na 7 mooie en leerzame jaren is het afscheid nemen niet makkelijk… maar ik ben er van overtuigd dat ik er veel moois voor terug ga krijgen! Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging: als zzp’er aan de slag met trainen, faciliteren & begeleiden van veranderprocessen op creatieve wijze.

Vandaar dus nu ook een eigen site. Naast alle social media, waar ik al jaren actief ben, leek mij een landingspagina een goede aanvulling. Ik ga hier actief mijn kennis delen op het gebied van creatieve werkwijzen en veranderprocessen. Ik ga bloggen over mijn ervaringen. En uiteraard is hier ook terug te vinden wat ik te bieden heb 😉

Don’t dream your life, live your dreams… Kom maar op 2016!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *